Älypuhelinkurssi

Älypuhelinkurssia on koronatilanteen vuoksi jouduttu siirtämään tulevaisuuteen. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Älypuhelinkurssilla käydään läpi rauhallisessa tahdissa ja ”kädestä pitäen” oman älypuhelimen toimintaa ja opetellaan tekemään sillä perusasioita. Kouluttajana toimii Reumaliiton kouluttama vertaisnettiopastaja Jaana Jäntti apulaisineen. Ryhmäkoko max 8 hlöä.

 

Kenelle:       

Kurssi on tarkoitettu ikääntyville, jotka tarvitsevat rohkaisua ja käytännön neuvontaa älypuhelimen käyttöön. Kurssille tulee ottaa mukaan puhelimen pin-koodi sekä käyttövalmis älypuhelin, jossa liittymä (laite ladattuna ja siinä SIM-kortti).

 

Kurssin tavoitteet:

Oppia oman älypuhelimensa perustoiminnot: löytää puhelimen asetukset ja ymmärtää perusasioita tietoturvasta ja puhelimen suojaamisesta, osata ladata ja poistaa sovelluksia sekä löytää itselleen iloa ja hyötyä tuovia sovelluksia. Kurssilainen käyttää kameraa ja jakaa kuvia halutessaan.

 

Kurssin teemat:

Puhelimen perusominaisuudet klo 13 - 15

Puhelimen perusominaisuudet klo 13 - 15

Tietoturva klo 13 - 15

Sovellukset klo 13 - 15

Kamera ja toiveita klo 13 - 15

 

Kurssi pidetään Reumayhdistyksen neuvottelutilassa. Opintokeskus Sivis tukee nettikurssiamme.Kurssilla on tilaa 8 henkilölle ja se on maksuton.