Matkat

Koronatilanne Reumayhdistyksellä

Koronavirustilanteen vuoksi Jyväskylän Reumayhdistys joutuu perumaan kaikki tapahtumansa ja tapaamisensa tältä keväältä ja kesältä heinäkuun loppuun asti. Tilanteesta tiedotetaan lisää sitä mukaan kun koronatilanne selviää.

 

 

Jyväskylän Reumayhdistys järjestää kotimaassa virkistäviä matkoja ja retkiä. Tervetuloa kaikki mukaan, vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen. Jokaisen matkan kohdalla kerrotaan erikseen hinta jäsenelle ja ei-jäsenelle.

 

Muistathan aina ILMOITTAUTUA ENNEN KUIN MAKSAT!

Matkoille on vain rajallinen määrä paikkoja. Viimeisen ilmoittautumis- ja maksupäivän jälkeen matkalle ilmoittautumisesi muuttuu sitovaksi. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista emme pysty palauttamaan koko matkan hintaa jo syntyneiden kulujen vuoksi. Jos siis joudut perumaan matkasi viime tipassa, pyri etsimään itsellesi sijainen reissuun; nimen vaihto onnistuu kotimaan matkoilla veloituksetta.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään vain näiden matkojen ja retkien järjestelyjen toteuttamiseksi, ja ne poistetaan niiden tultua tarpeettomiksi. Huom! Toimistollamme voi maksaa vain käteisellä. Huomioithan kanssakulkijat ja jätä tuoksut kotiin!

 

Opintokeskus Sivis rahoittaa yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia.