Jäsenyys

Jäsenmaksumme on 25 € / kalenterivuosi.

Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä lomakkeen tästä:

Huom reumalapsiperheet! Suosittelemme, että reumaa sairastava lapsi merkitään itse jäseneksi (ei vanhemman nimellä), koska meillä on järjestövakuutus jäsenillemme. Jos tapahtumissamme sattuisi tapahtumaan jotain, lapsi on vakuutettu ollessaan jäsenemme.


Sähköinen asiointipalvelu

Yhdistysten jäsenet pääsevät nyt Kilta-jäsenrekisterimme sähköiseen asiointipalveluun muokkaamaan ja katselemaan omia tietojaan! Sivuston osoite on https://oma.reumaliitto.fi

Avautuvalla sivulla jäsenen tulee ensiksi tilata Kiltaan merkittyyn sähköpostiosoitteeseensa salasanan luontilinkki. Sähköpostiin tulee pian hänen jäsennumeronsa ja linkki salasanan muodostamiseksi. Päästäkseen omalle asiointisivulleen jokaisen jäsenen tulee siis ilmoittaa – ellei ole jo tehnyt niin – sähköpostiosoitteensa yhdistyksen toimistolle kirjattavaksi jäsenrekisteriimme Kiltaan. Sähköpostiosoite on hyvä ilmoittaa toimistolle myös tehokasta ja nopeampaa tiedotusta varten!


Reumaliiton edut

Kaikki paikallisten reumayhdistysten jäsenet ovat oikeutettuja myös Reumaliiton valtakunnallisiin etuihin. Pääset tarkastelemaan niitä Reumaliiton sivuilta tästä painikkeesta: