Toiminta

Koronatilanne Reumayhdistyksellä

Koronavirustilanteen vuoksi Jyväskylän Reumayhdistys on joutunut supistamaan toimintaansa, jotta kaikki saadaan ylimääräiset sosiaaliset kontaktit pidettyä minimissä ja turvavälit ylläpidettyä. Tilanteesta tiedotetaan lisää sitä mukaan kun koronatilanne selviää.


 

Uusien jäsenten tilaisuus 13.11.2019

 

Jyväskylän Reumayhdistyksen tarkoituksena on tehdä työtä Suomen Reumaliiton kanssa tuki- ja liikuntaelinsairaiden hoidon ja kuntoutuksen sekä muiden palvelujen ja elinolojen parantamiseksi ja kehittämiseksi. Haluamme tarjota jäsentemme arkeen tietoa terveydestä ja voimaa sekä virkistystä.

Tarjoamalla päivätapahtumia pyrimme lisäämään sosiaalisuutta. Virkistystä tarjoamme retkien ja matkojen muodossa. Eri reumasairauksien vertaistukitoiminnalla tarjoamme yksilötasoisempaa vertaistukea. Lisäksi haluamme tervehtiä jäseniämme ilolla heidän merkkipäivinään.

Yhdistyksen toiminta koostuu jäseniltojen asiantuntijaluennoista ja monipuolisista tapahtumista, matkoista, virkistys- ja kulttuuriretkistä sekä liikunnallisesta tarjonnasta. Lisäksi eri vertaistukiryhmät järjestävät toimintailtoja ja kursseja, jotka on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille.

 

Opintokeskus Sivis rahoittaa yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia.