Toiminta

Koronatilanne Reumayhdistyksellä

Tapahtumien, matkojen, kerhojen ja vertaistukitapaamisten peruuttaminen HEINÄKUUN LOPPUUN ASTI

Koronavirustilanteen vuoksi Jyväskylän Reumayhdistys joutuu perumaan kaikki tapahtumansa ja tapaamisensa tältä keväältä ja kesältä heinäkuun loppuun asti. Tilanteesta tiedotetaan lisää sitä mukaan kun koronatilanne selviää.

Yhdistyksen kaikki kerhot ja vertaistukitapaamiset on peruttu heinäkuun loppuun asti.

 

Kaikki liikuntaryhmät joudutaan perumaan. Älypuhelinkurssi siirretään kokonaan syksylle, mutta kurssimateriaalia lisätään tänne yhdistyksen nettisivuille

 

Jyväskylän Reumayhdistyksen tarkoituksena on tehdä työtä Suomen Reumaliiton kanssa tuki- ja liikuntaelinsairaiden hoidon ja kuntoutuksen sekä muiden palvelujen ja elinolojen parantamiseksi ja kehittämiseksi. Haluamme tarjota jäsentemme arkeen tietoa terveydestä ja voimaa sekä virkistystä.

Tarjoamalla päivätapahtumia pyrimme lisäämään sosiaalisuutta. Virkistystä tarjoamme retkien ja matkojen muodossa. Eri reumasairauksien vertaistukitoiminnalla tarjoamme yksilötasoisempaa vertaistukea. Lisäksi haluamme tervehtiä jäseniämme ilolla heidän merkkipäivinään.

Yhdistyksen toiminta koostuu jäseniltojen asiantuntijaluennoista ja monipuolisista tapahtumista, matkoista, virkistys- ja kulttuuriretkistä sekä liikunnallisesta tarjonnasta. Lisäksi eri vertaistukiryhmät järjestävät toimintailtoja ja kursseja, jotka on tarkoitettu kaikille yhdistyksen jäsenille.

 

Opintokeskus Sivis rahoittaa yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia.

 

 

Uusien jäsenten tilaisuus 13.11.2019